VELIKI KAZALIŠNI DOGAĐAJ U MALOJ SCENI! – praizvedba dramske trilogije Velika tvornica riječi!

16. prosinca od 17 sati u Kazalištu Mala scena

Prema poznatoj istoimenoj slikovnici Agnes de Lestrade napraviljena je predstava koja spaja glazbeno, lutkarsko i dramsko kazalište. Čut ćete priču o zemlji Velike tvornice riječi u kojoj se riječi moraju kupiti kako bi se izgovorile, a većina riječi, osobito one važne poput “volim te”, iznimno su skupe. Kroz tri predstave upoznajemo Fileasa, Oskara i Silvu te otkrivamo priču o prijateljstvu, povjerenju, iskrenosti i promjeni koja je moguća samo ako nismo sami, ako imamo podršku.
Uz to, predstava nam govori da se na svaku priču može gledati s različitih stajališta i da svatko od nas ima svoju priču.
Posebnost ove nove predstave kazališta Mala scena jest i glazba, koju je na stihove Brune Margetića napisao mladi skladatelj iz Šibenika Borna Erceg, a koja će Vas i Vašu djecu natjerati na pjevušenje i duboko vas dirnuti.

Taj veliki adventski kazališni događaj bit će nadopunjen i slasnim zalogajima u pauzama između triju priča koje omogućuje @Kuhinja mame i Maje, koja skrbi o zdravim i ekološki uzgojenim namirnicama!

Predstavu izvode mladi umjetnici predvođeni glumcima Nikolom Radošem i Katarinom Arbanas uz čije će priče pjevati troje mladih opernih pjevača: Buga Marija Šimić, dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta za najbolje glumačko ostvarenje u predstavama za djecu i mlade, Josipa Bilić, dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta za najbolje umjetničko ostvarenje mladog umjetnika do 30 godina u operi te Matic Zakošnjek, mladi tenor za kojeg će se tek čuti!

Ulaznice za ovaj veliki kazališni događaj koji čine tri predstave u jednoj možete kupiti ili rezervirati na internetskim stranicama Male scene: www.mala-scena.hr ili e-mailom na info@mala-scena.hr! U cijenu ulaznice uključen je i catering!

Produkciju Velike tvornice riječi pomogli su Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova, a u budućnosti će se izvoditi i pojedinačno i integralno!