Poziv na prijave za 27. reviju lutkarskih kazališta

koja će se održati od 2. do 10. studenoga 2022. u RijeciGradsko kazalište lutaka Rijeka poziva na prijave za njihovu 27. reviju lutkarskih kazališta:

s veseljem najavljujemo da će se 27. revija lutkarskih kazališta održati od 2. do 10. studenoga 2022. u Rijeci.

Pozivamo sva profesionalna lutkarska i dječja kazališta u Hrvatskoj da prijave svoje predstave ukoliko žele ući u selekciju Festivala. Broj prijava po kazalištu je ograničen na maksimalno dvije, a primaju se do 2. svibnja 2022. Kazališta koja uđu u selekciju bit će o tome obaviještena do 30. lipnja 2022. Organizator zadržava pravo selekcije predstave i po pozivu. Napominjemo da će pri selekciji kvalitativni element predstave biti rukovodeći, a najveći broj predstava bit će namijenjen vrtićkom i mlađem školskom uzrastu.

Organizator snosi troškove hotelskog smještaja, prehrane, dio troškova prijevoza te osigurava tehničku podršku.

Molimo sve zainteresirane da na mail adresu Gradskog kazališta lutaka Rijeka pošalju video snimke prijavljene predstave linkom na objavljeni zapis na internetu, popunjenu prijavnicu, tehničku listu, fotografije, kratak sadržaj predstave uz glumačku i autorsku podjelu.

Link na stranicu Gradskog kazališta lutaka Rijeka: https://www.gkl-rijeka.hr/index.php/poziv-na-prijave-za-27-reviju-lutkarskih-kazalista/