Nova premijera predstave za djecu i mlade ROCK ‘N’ ROLL BAJKA _ Koprodukcija DK Branka Mihaljević iz Osijeka i Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci

Premijera je u subotu 1.10. u 11.00 i u 17.00 sati u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima

ROCK ‘N’ ROLL BAJKA je adrenalinski raspjevana predstava o nestajućoj vrsti srednjoškolaca rockera. U vremenima kada iz mobitela mahom zavija glazba od koje se ježi koža, ova predstava nas podsjeća kako u nekim garažama, šupama i podrumima još uvijek postoje klinci koji njeguju izvorne vrijednosti rock glazbe koja vječno s pozicije margine komentira svijet oko sebe.

Mario Kovač režirao je “Rock’n’roll bajku”, zajednički projekt Dječjega kazališta Branka Mihaljevića i Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci o klincima koji rade bend. “Ova topla drama za sve uzraste spojila je vedru atmosferu s emotivno nabijenim prisjećanjima na neka davna (bolja) vremena. Vizualno privlačno uprizorenje će šarmirati, ali i dirnuti mlađu i stariju publiku svojom mrežom suza radosnica, humora, (prvih) ljubavi, prvih poljubaca… svega onoga što nam čini život pa ni predstavi ne smije manjkati. Možda neće izazvati potres na hrvatskoj kazališnoj sceni, ova će predstava imati publiku koja će joj se iz raznih razloga htjeti vraćati. I sigurno neće izumrijeti kao ni rock, stripovi i on” – najavio je redatelj.