𝐍𝐎𝐕𝐀 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐉𝐄𝐑𝐀 “𝐑𝐎𝐂𝐊 ’𝐍’ 𝐑𝐎𝐋𝐋 𝐁𝐀𝐉𝐊𝐀” – Koprodukcija Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića i Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci!

Premijera je na rasporedu u četvrtak, 26. svibnja u 18 sati.

“Rock ’n’ roll bajka” je adrenalinski raspjevana predstava o izumirućoj vrsti srednjoškolaca rockera. U ovim vremenima kada iz mobitela mahom zavija glazba od koje se ježi koža (na negativan način), ova predstava nas podsjeća kako u nekim garažama, šupama i podrumima još uvijek postoje klinci koji njeguju izvorne vrijednosti rock glazbe koja vječno s pozicije margine komentira svijet oko sebe.

Inspirirani popularnim stripom Štefa Bartolića “Gluhe laste” koji je godinama izlazio na stranicama časopisa Modra Lasta, u autorski tim ove predstave okupili su se mahom iskusna lica domaće kazališno-poetsko-glazbene scene.

Režijske palice se uhvatio Mario Kovač kojeg osječka publika dobro zna i kao redatelja sa scene HNK Osijek i kao rock DJ-a, dramatizacije se uhvatio pjesnik i vokal izvrsnog rock benda “Kruha i igara” Milan Fošner, a trio fantastikus upotpunjuje veteran osječke glazbeno-umjetničke scene Branko Kostelnik koji će, sa svojom ekipom Roderick Novy, biti zadužen za glazbeni dio priče.

Tim upotpunjuju i likovnjaci Davor Prah (vizualni identitet) i Ana Sekulić (izrada lutaka) čija imena jamče da će zadovoljiti oči, uši i sva ostala osjetila publike.